Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 2HOME

  • Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 2HOME
KARCHER

Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 2HOME

COD: 1.673.-300
 
793 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 2HOME
Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 2HOME
793 Lei

Descrierea produsului

Aparatul K 2HOME (inlocuieste modelul K 2,425) este perfect pentru utilizari mici si ocazionale in jurul casei si in gradina. Este dotat cu un maner telescopic ergonomic fiind astfel usor de depozitat. Aparatul de curatat cu inalta presiune este ideal pentru curatarea masinilor, a mobilierului de gradina sau a teraselor. O carcasa completa din material sintetic rezistent si reciclabil protejeaza agragatul pompelor si cel de actionare impotriva mizeriei si a murdaririlor. Ventilul de siguranta ofera protectie de incredere impotriva suprapresiunii iar functia de oprire a motorului este activata in momentul in care pistolul este inchis iar motorul este oprit automat. Datorita pompei N-Cor de inalta calitate, nivelul sunetului este redus in ciuda randamentului ridicat.Aparatul de curatat cu inalta presiune ofera Quick Connect la ambele capete a furtunului de inalta presiune. Un rezervor pentru utilizarea confortabila a detergentilor in zona de presiune scazuta, un intrerupator mare, roti usoare, depozitarea usoara a accesorilor precum si un pistol pentru stropit ergonomic sunt alte caracteristici de confort ale aparatului K 2HOME va suprapresiunii iar functia de oprire a motorului este activata in momentul inc are pistolul este inchis iar motorul este oprit automat. Datorita pompei N-Cor de inalta calitate, nivelul sunetului este redus in ciuda randamentului ridicat.Aparatul de curatat cu inalta presiune ofera Quick Connect la ambele capete a furtunului de inalta presiune. Un rezervor pentru utilizarea confortabila a detergentilor in zona de presiune scazuta, un intrerupator mare, roti usoare, depozitarea usoara a accesorilor precum si un pistol pentru stropit ergonomic sunt alte caracteristici de confort ale aparatului.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
5.4
Capacitate rezervor detergent [l]
1
Debit maxim refulat [l/h]
400
Dimensiuni [Lxlxh][mm]
280 x 242 x 783
Echipare standard
Filtru fin de apa integrat; Adaptor racord furtun de gradina A3/4“; Furtun HD, 6 m; Rezervor pentru detergent; Pistol Quick Connect; Quick Connect pe aparat; Lance Vario- Power; Duza rotativa.
Presiune [bar]
110
Putere maxima absorbita [kW]
1.6
Temperatura maxima a apei la intrare [ºC]
40
Tensiune alimentare [V(50-60Hz)/Ph]
230 - 240
Tip curatitoare
Semiprofesionale
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare