Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 5 HOME

  • Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 5 HOME
KARCHER

Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 5 HOME

COD: 1.180-633
 
1.547 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 5 HOME
Curatitor cu apa rece sub presiune KARCHER K 5 HOME
1.547 Lei

Descrierea produsului

Aparatul K 5 HOME, convinge prin concept de depozitare bine gândit, înaltime de lucru confortabila si depozitare compacta datorita mânerului telescopic. Aparatul este dotat cu un motor asincron (motor pe inductie) cu racire pe apa care se desemneaza prin performanta înalta, durata lunga de viata, greutate redusa si economie la consumul de energie. Aparatul este ideal pentru utilizari regulate pe suprafete medii la murdariri medii pâna la dure. Aparatul este dotat cu reglare a detergentilor si sistem inovativ Plug 'n' Clean pentru schimbare rapida si confortabila între detergenti.O carcasa completa din material sintetic rezistent ti reciclabil protejeaza agregatul pompelor ti cel de actionare împotriva mizeriei si a murdaririlor. Ventilul de siguranta ofera protectie de încredere împotriva suprapresiunii. Pompa axiala în trei pistoane din aluminiu garanteaza un randament optim si durata lunga de viata. Aparatul dispune de o functie de oprire a motorului care este activata în momentul în care pistolul este închis, iar motorul este oprit automat. Un întrerupator mare si pistolul ergonomic manual sunt alte caracteristici de confort ale aparatului K 5.600.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
13.3
Capacitate rezervor detergent [l]
1
Debit maxim refulat [l/h]
460
Dimensiuni [Lxlxh][mm]
349 x 427 x 867
Echipare standard
Filtru fin de apa integrat; Adaptor racord furtun de gradina A3/4“; Furtun HD, 7.5 m; Sistem Plug 'n' Clean; Pistol Quick Connect; Quick Connect pe aparat; Motor racit cu apa; Lance Vario- Power; Duza rotativa.
Presiune [bar]
140
Putere maxima absorbita [kW]
2.1
Temperatura maxima a apei la intrare [ºC]
40
Tensiune alimentare [V(50-60Hz)/Ph]
230
Tip curatitoare
Semiprofesionale
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare