Masina de maturat manuala KARCHER S 550

  • Masina de maturat manuala KARCHER S 550
KARCHER

Masina de maturat manuala KARCHER S 550

COD: 1.766-200
 
588 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Masina de maturat manuala KARCHER S 550
Masina de maturat manuala KARCHER S 550
588 Lei

Descrierea produsului

Maturare de cinci ori mai rapida decat cu o matura. Fara aplecare. Spatiu de depozitare minim. Acestea reprezinta doar o parte din avantajele care vorbesc pentru aparatul de maturat S 550 de la Kärcher. 
Aparatul de maturat robust, rezistent la coroziune si lovituri este usor de impins si foarte manevrabila. Mizeria este transportata de incredere in recipientul pentru mizerie: usor, rapid si curat! Datorita stavilarului puternic pentru maturat si a maturii laterale aparatul S 550, utilizatorul atinge o latime de lucru de 550 mm. Periile extra lungi a maturii laterale ofera o curatare in detaliu chiar si in colturi si pe margini. Manerul de impins reglabil a masinii de maturat S 550 poate fi reglat de 2 ori in inaltime si poate astfel sa fie adaptat la inaltime utilizatorului. in caz de nevoie manerul poate fi rabatat complet. Astfel masina de maturat poate fi depozitat fara a ocupa mult spatiu, in doar cateva miscari: manerul trebuie rabatat iar masina de maturat depozitata vertical. Gata! Recipientul pentru mizerie de sine statator poate fi scos usor si este astfel construit incat sa poata fi stationat in siguranta.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
11
Capacitate maxima de suprafata [m²/h]
1600
Capacitate recipient [l]
16
Latimea de lucru [mm]
550
Set de livrare
Maner cu inaltime reglabila cu 2 pozitii; Pozitie de depozitare; Recipient de material de maturat independent; Numar de maturi laterale, 1 pcs.
Tip aspiratoare
Manuale
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare