Motocoasa cu motor in 2 timpi 1.9 CP RURIS 431C-43112015

RURIS
  • Motocoasa cu motor in 2 timpi 1.9 CP RURIS 431C-43112015

Motocoasa cu motor in 2 timpi 1.9 CP RURIS 431C-43112015

COD: 43112015

869Lei
(-9%)
799 LEIcu TVA
  • Deschide coletul la livrare Deschide coletul la livrare
  • Transport gratuit Transport gratuit
 
Comenzi rapide
si consiliere tehnica
0752 054 631
0213 082 067
comenzi@net7.ro

Descrierea produsului

DESCRIERE PRODUS

Motocoasa Ruris 431C, dotată cu un motor care dezvoltă o putere de 1.9 CP, permite o utilizare intensă în explotare şi accesorizarea cu autocut din dotarea de serie. Datorită construcţiei motorului şi anume a sistemului de alimentare şi evacuare, motoarele beneficiază de tehnologia EcoTek de la Ruris, unde consumul de carburant este redus cu circa 25%, iar puterea motorului rămâne constantă. În acest fel sistemul de alimentare şi pornire este mai rapid la prima pornire nefiind nevoie de o acţionare continuă a detentei pentru compresie. Motorul care echipează motocoasa Ruris are în dotare sistemul SS (SmartStart), care permite pornirea fără acţionarea bruscă a motorului, datorită arcului suplimentar recuperator situat în carcasa demarorului. Acest sistem preia o parte din energia depusă de utilizator şi o transmite în proporţie dublă către arborele cotit al motorului, iar astfel, motorul porneşte imediat fără a depune un efort suplimentar din partea utilizatorului. Totodată accesorizarea poate fi extinsă şi motocoasa Ruris poate fi dotată cu cuţite de 3-80 dinţi.

Motocoasa Ruris 431c poate fi folosită la cositul în zonele de câmpie şi deal, amenajări peisagistice, folosirea în exploataţii forestiere şi industrial. Avantajul suportului de coarne Ruris PlussConfort, supraînălţat creşte confortul utilizatorului în timpul explotarii, reducând efortul mişcării pendulare stânga-dreapta, cu mai mult de 50%, în comparaţie cu o motocoasă clasică fără suportul Ruris PlussConfort. Un alt mare avantaj este dotarea motocoaselor din gama Ruris cu harnaşamentul DualBalance, pentru confortul clienţilor noştri. Motoarele care dotează gama Ruris respectă normele de poluare Euro 2 şi totodată construcţia cilindrului permite pornirea motorului fără tragerea completă a sforii demaror. Beneficiile oferite clienţilor de motocoase Ruris sunt dotările de serie cu suportul Ruris PlussConfort + Harnaşamentul DualBalance, pentru care clienţii noştri nu trebuie să plătească. Serviciile şi produsele Ruris, permit clienţilor noştri să intre în contact cu ultimele noutăţi tehnologice, pentru a se bucura de confort şi siguranţă în exploatare garantate de Ruris.

  BONUS: autocut automat cu fir, cutit cu 3 dinti, cutit cu 4 dinti, cutit cu 80 dinti, ham, ochelari de protectie.  

Caracteristici tehnice

Producator
RURIS
Greutate [Kg]
7.5
Capacitate cilindrica [cmc]
43
Capacitate rezervor combustibil [l]
1.2
Combustibil
Benzina fara plumb
Diametru taiere [mm]
200
Echipare standard
Cutit cu 3 dinti.
Putere motor [CP]
1.9
Sistem pornire
Manual, cu sfoara
Tip cositoare
Motocoase
Tip motor
Motor Khumma, 2 timpi
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari

Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport