Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 16000 IQ Level Sensor

  • Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 16000 IQ Level Sensor
KARCHER

Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 16000 IQ Level Sensor

COD: 1.645-174
 
989 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 16000 IQ Level Sensor
Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 16000 IQ Level Sensor
989 Lei

Descrierea produsului

Pompa submersibila SCP 16000 IQ Level Sensor este o pompa submersibila pentru apa curata robusta si performanta ideala ca si pompa pentru drenare pentru pivnite, piscine sau iazuri - pentru aspirarea, tranversarea sau pomparea apei curate sau usor uzate. Inelul de etansare ceramic cunoscut din gama profesionala intareste robustetea si creste durata de viata in mod semnificativ a pompei. Aparatul SCP 16000 este prima pompa de submersiune cu intrerupator adevarat la stecherul de retea (ON/OFF/AUTO). Acesta ofera confort sporit prin permutarea usoara de la actionare automata la actionare manuala. Un filtru de otel detasabil protejeaza pompa centrifuga de infundare crescand astefel siguranta de functionare. Pompa inteligenta pentru drenare dispune de un IQ Level Sensor pentru definirea fara trepte a inaltimii de schimbare, care reactioneaza prompt asupra contactului cu apa si porneste si opreste automat pompa. Logica sa noua si inteligenta convinge chiar si la utilizari mai dificile. Datorita ritmului de pompare docil este pompata tot timpul cantitatea exacta de apa - aparatul se pliaza tot timpul dupa cantitatile de apa care variaza. Dimensiunile compacte ale IQ Level Sensor detasabil confera o manuire confortabila. Prin ajustarea la picior pompa poate fi utilizata atat pentru pomparea apei usor uzate cat si pentru aspirarea plana. Inca de la un nivel al apei de 3 cm pompa porneste automat si cu incredere. Datorita formei ergonomice a manerului nu este sporit doar confortul la transport. Datorita grilajului aparatul poate fi apucat usor din toate partile. Prin intermediul intrerupatorului plutitor optimizat trecerea la nivel poate fi stabilita foarte usor. Stut de racordare optimizat faciliteaza cea mai simpla racordare mai ales a furtunurilor de diametru mare si minimalizeaza pericolul de deteriorare a filetului. Adaptor inclus in pachetul de livrare.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
7.6
Adancime maxima de scufundare [m]
8
Debit maxim refulat [l/h]
< 16000
Dimensiuni [Lxlxh][mm]
215 x 215 x 385
Dimensiunea maxima a particulelor solide [mm]
5
Inaltime maxima de refulare [m]
9
Material corp pompa
plastic
Presiune maxima de lucru [bar]
0.9
Puterea nominala [W]
900
Set de livrare
Maner de tras confortabil; Stut racord optimizat; Pompa porneste la nivel scazut de apa; Comutator functionare normala, aspirare suprafete plane; Aerisire prin apasare de buton; Senzor de nivel; Definire simpla a inaltimii de comutare, infinitely variable; Prefiltru din inox detasabil; Comutator cu fisa cu automatica pornit / oprit.
Temperatura maxima a lichidului vehiculat [°C]
35
Tip filet
G1 1/4
Utilizare
Apa curata
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare