Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 9000

  • Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 9000
KARCHER

Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 9000

COD: 1.645-172
 
637 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 9000
Pompa submersibila apa curata KARCHER SCP 9000
637 Lei

Descrierea produsului

Pompa submersibila SCP 9000 este pompa submersibila compacta in calitatea adeverita Kärcher. Ca si pompa submersibila robusta si performanta pentru apa curata este ideala ca pompa pentru drena pentru pivnite, piscine sau iazuri - aspirarea, tranversarea sau pomparea apei curate sau usor uzate. Etansarea mecanica cunoscuta din domeniul profesional intareste robustetea si creste in mod semnificativ durata de viata a pompei. Prin ajustarea la picior pompa poate fi utilizata atat pentru pomparea apei usor uzate cat si pentru aspirarea plana. Inca de la un nivel al apei de 3 cm pompa pornesteautomat si cu incredere. Datorita formei ergonomice a manerului nu este sporit doar confortul la transport. Datorita grilajului aparatul poate fi apucat usor din toate partile. Prin intermediul intrerupatorului plutitor optimizat trecerea la nivel poate fi stabilita foarte usor. Stut de racordare optimizat faciliteaza cea mai simpla racordare mai ales a furtunurilor de diametru mare si minimalizeaza pericolul de deteriorare a filetului. Adaptor inclus in pachetul de livrare.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
4.2
Adancime maxima de scufundare [m]
8
Debit maxim refulat [l/h]
< 9000
Dimensiuni [Lxlxh][mm]
180 x 195 x 280
Dimensiunea maxima a particulelor solide [mm]
5
Inaltime maxima de refulare [m]
7
Material corp pompa
plastic
Presiune maxima de lucru [bar]
0.7
Puterea nominala [W]
350
Set de livrare
Maner de tras confortabil; Stut racord optimizat; Pompa porneste la nivel scazut de apa; Comutator functionare normala, aspirare suprafete plane; Aerisire prin apasare de buton; Definire simpla a inaltimii de comutare, infinitely variable.
Temperatura maxima a lichidului vehiculat [°C]
35
Tip filet
G1
Utilizare
Apa curata
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare