Pompa submersibila apa murdara KARCHER SDP 14000 IQ Level Sensor

  • Pompa submersibila apa murdara KARCHER SDP 14000 IQ Level Sensor
KARCHER

Pompa submersibila apa murdara KARCHER SDP 14000 IQ Level Sensor

COD: 1.645-121
 
842 Lei
LIVRARE GRATUITA
DESCHIDERE COLET
2 ANIGARANTIE
 
Consiliere tehnica
0752 054 631
Pompa submersibila apa murdara KARCHER SDP 14000 IQ Level Sensor
Pompa submersibila apa murdara KARCHER SDP 14000 IQ Level Sensor
842 Lei

Descrierea produsului

Pompa submersibila SCP 14000 IQ Level Sensor se prezinta extrem de inovativa si in calitatea Kärcher adeverita. Ca si pompa submersibila robusta si performanta pentru apa curata este ideala ca si pompa pentru drena pentru pivnite, piscine sau iazuri - aspirarea, tranversarea sau pomparea apei curate sau usor uzate. Inelul de etansare cunoscut din gama profesionala intareste robustetea si creste durata de viata in mod semnificativ a pompei. Pompa inteligenta pentru drenare dispune de un IQ Level Sensor pentru definirea fara trepte a inaltimii de schimbare, care reactioneaza prompt asupra contactului cu apa si porneste si opreste automat pompa. Logica sa noua si inteligenta convinge chiar si la utilizari mai dificile. Datorita ritmului de pompare docil este pompata tot timpul cantitatea exacta de apa - aparatul se pliaza tot timpul dupa cantitatile de apa care variaza. Dimensiunile compacte ale IQ Level Sensor detasabil confera o manuire confortabila. De asemenea aparatul ofera o functie de aerisire prin apasarea unui buton, ceea ce inseamna mai mult timp si economiseste timp. Datorita formei ergonomice a manerului nu este sporit doar confortul la transport. Datorita grilajului aparatul poate fi apucat usor din toate partile. Prin intermediul intrerupatorului plutitor optimizat trecerea la nivel poate fi stabilita foarte usor. Stut de racordare optimizat faciliteaza cea mai simpla racordare mai ales a furtunurilor de diametru mare si minimalizeaza pericolul de deteriorare a filetului. Adaptor inclus in pachetul de livrare.

Caracteristici tehnice

Producator
KARCHER
Greutate [Kg]
6.8
Adancime maxima de scufundare [m]
8
Debit maxim refulat [l/h]
< 14000
Dimensiuni [Lxlxh][mm]
220 x 220 x 390
Dimensiunea maxima a particulelor solide [mm]
25
Inaltime maxima de refulare [m]
8
Material corp pompa
plastic
Presiune maxima de lucru [bar]
0.8
Puterea nominala [W]
800
Set de livrare
Maner de tras confortabil; Stut racord optimizat; Aerisire prin apasare de buton; Senzor de nivel; Definire simpla a inaltimii de comutare, infinitely variable.
Temperatura maxima a lichidului vehiculat [°C]
35
Tip filet
G1 1/4
Utilizare
Apa murdara
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Recomanda acest produs

Comentarii si evaluari
Comentariu nou

Va rugam sa postati aici doar comentarii si evaluari despre acest produs. Pentru orice fel de informatii, va rugam sa apasati pe caseta portocalie din partea de jos-dreapta a site-ului pentru a discuta direct cu noi. In afara orelor de program, tot acolo ne puteti lasa un mesaj, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va asteptam!

 

Evaluare: *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Consiliere tehnica
Calitate
Satisfactie
Pret
Transport

Produse similare