Cum cumpar

NOU!!! Comenzile in valoare mai mare de 600 Lei se livreaza GRATUIT!

 

ADAUGARE IN COS

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau in lista derulanta a promotiilor, cautand ce va trebuie. Dupa ce ati gasit produsul(produsele) care se potriveste(potrivesc) dorintelor dvs., apasati pe butonul

La adaugarea produsului (produselor) in cos se va evidentia, in partea din dreapta-sus, pictograma cosului continand cantitatea produselor adaugate.

 caseta-mini-cos

 

FINALIZARE COMANDA

Dupa ce v-ati hotarat asupra produselor pe care vreti sa le cumparati, faceci click pe pictograma cosului care se afla in dreapta-sus a paginii pentru a deschide pagina cosului de cumparaturi.

In aceasta pagina puteti verifica produsele, cantitatile si preturile comenzii Dvs. Puteti sterge produsul care nu il mai doriti sau puteti modifica cantitatea unui produs prin completarea cifrei dorite in caseta speciala, apasand apoi butonul "Actualizeaza" situat in dreapta.

Puteti, deasemenea, sa anulati toata comanda apasand simplu butonul "Anuleaza comanda" situat in stanga. Daca doriti sa mai achizitionati produse pe aceeasi comanda, puteti apasa butonul "Continua cumparaturile" situat in dreapta.

Pentru a procesa comanda, apasati butonul rosu "Procesare comanda" situat in dreapta-jos.

 

Procesarea securizata din pagina de "Finalizare comanda" contine cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati:


1. Adresa de facturare

In cazul cand este prima comanda in magazinul nostru, trebuie sa va inregistrati ca si client nou, completand campurile "Prenume", "Nume", "Email", "Adresa", "Oras", "Judet", "Cod postal", "Tara" si "Telefon" obligatorii.

In cazul in care sunteti deja client inregistrat trebuie doar sa accesati butonul "Autentifica-te" aflat in coltul din stanga-sus a paginii pentru a va autentifica si a continua finalizarea comenzii.


2. Metoda de transport

Aici puteti vizualiza metoda prin care se va efectua livrarea produselor:

  • curierat rapid coletarie / paletizat pe tot teritoriul Romaniei


3. Metoda de plata

Aici puteti selecta metoda prin care se va efectua plata:

  • Plata ramburs - Ramburs (sistem de expediere a marfii conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea marfii sau a taxei de transport).
  • Ordin de plata / virament bancar (reprezinta dispozitia data de o persoana, numita ordonator, unei banci, de a plati o suma determinata in favoarea unei alte persoane, numita beneficiar, in vederea stingerii unei obligatii banesti a ordonatorului fata de beneficiar).


4. Plaseaza comanda

 

 

Atentie! Pentru a putea finaliza comanda, va trebui sa cititi si sa acceptati "Termenii si conditiile" site-ului NET7 si sa bifati campul respectiv, situat in partea dreapta-jos a paginii.

 

Pentru a finaliza si trimite comanda apasati butonul 

 

 

Spor la cumparaturi !