Cum se livreaza

NOU!!! Comenzile in valoare mai mare de 600 Lei se livreaza GRATUIT!

 Transport gratuit

Livrarea produselor poate fi facuta la orice adresa din tara, indicata corect de Dumneavoastra pe Comanda lansata pe site, si este asigurata - contractual - cu societati de curierat rapid / paletizat de catre societati transportatoare agreate de catre www.net7.ro.

Costurile de transport sunt evidentiate in Factura Proforma (vezi "Cum cumpar").

Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare de peste 600 lei cu TVA oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei cu TVA costul de transport este de 25 lei (TVA inclus) si va fi evidentiat in factura fiscala.

TERMENUL DE LIVRARE normal, contractat cu societatea de curierat, este de:

  • minim 24 ore, pentru zona 1 (acolo unde URGENT-CARGUS Curier are filiale);
  • minim 48 ore, pentru zona 2 (acolo unde URGENT-CARGUS Curier nu are filiale), fata de ziua in care s-a lansat Comanda, numai daca s-a facut pana la ora 15:00 a zilei respective.

Pentru a vedea in ce zona va aflati, puteti consulta site-ul www.urgentcargus.ro, la pagina "Contact" - rubrica "Centre".

Pentru a se evita situatii confuze si pentru a ne asigura ca produsele comendate corespund aplicatiei Clientului / Cumparatorului, ne rezervam dreptul ca:

  • Livrarea produselor sa se efectueze numai dupa confirmarea telefonica a Clientului privind Comanda lansata pe Site-ul nostru.