Garantie si Service

Garantie extinsa

Se face conform cadrului legal din Romania, in special Legea nr. 449/2003, repubicata in 2008, privind "vanzarea produselor si garantiile asociate acestora".

Furnizorii nostri asigura:

  • conformitatea produselor;
  • repararea lor in garantie si post-garantie;
  • piese de schimb in garantie si postgarantie.

Repararea produselor se face in Centrele Service autorizate de furnizori, centre ce au datele de contact (adresa, telefon, fax), specificate in Certificatele de Garantie. Puteti alege orice locatie convenabila Dumneavoastra.

Fiecare produs este insotit la livrare de urmatoarea documentatie:

  • Certificat de Garantie;
  • Declaratia de Conformitate;
  • Instructiuni de utilizare;
  • Factura Fiscala.

 La prezentarea in Service, in perioada de garantie, sunt obligatorii urmatoarele documente ce identifica produsul:

  • Certificatul de Garantie, in original. In aceasta se consemneaza toate interventiile facute;
  • Factura Fiscala, in copie.

 Perioada de garantie a produsului este specificata in certificatul de garantie aferent produsului.

 

 

GARANTIA

 

Garantia si post-garantia, precum si piesele de schimb, sunt asigurate in reteaua nationala de centre service autorizate.

 

 

GARANTIE EXTINSA

 

Garantie extinsa - Dewalt

 

DeWALT XR – Scule Electrice Profesionale Gama XR: beneficiaza de GARANTIE EXTINSA cu 24 luni pentru persoanele juridice si cu 12 luni pentru persoanele fizice dupa inscrierea produsului pe site-ulhttp://www.dewalt.ro/3/ , in maxim 28 de zile calendaristice de la data achizitionarii produsului

Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei; acumulatorii si incarcatorul beneficiaza de garantie unica de 12 luni, indiferent de calitatea cumparatorului. 

 

Garantie extinsa - Dewalt XR

 

 

STANLEY FatMax – Scule Electrice Profesionale: beneficiaza de GARANTIE EXTINSA cu 24 luni pentru persoanele juridice si cu 12 luni pentru persoanele fizice dupa inscrierea produsului pe site-ul http://www.stanleyworks.ro/mystanley/, in maxim 28 de zile calendaristice de la data achizitionarii produsului

 

 Garantie extinsa - Stanley FatMax

 

WASSERKONIG – Pompe de apa, hidrofoare, motopome: beneficiaza de GARANTIE EXTINSA de pana la 60 luni pentru persoanele fizice, conform specificatiilor mentionate pe www.wasserkonig.com. Termenul de garantie va fi specificat pe certificatul de garantie al produsului.