Aparate de lustruit

 

Oferta personalizata aparate de lustruit

Sunt echipamente cu manipulare prin tractiune mecanica. Principalele comenzi sunt actionate mecanic pentru asigurarea unei eficiente sporite.

Eficienta si calitatea operatiunilor efectuate sunt date de structura masinii care permite colectarea totala a mizeriei si reducerea considerabila a numarului de opriri al masinii. Masina este foarte usor de intretinut, inlocuirea periilor facandu-se foarte simplu.

Aceste masini pot fi folosite pentru curatarea spatiilor medii ca dimensiune si au principalele caracteristici:

  • comenzi mecanice;
  • motor puternic si silentios;
  • maner ergonomic;
  • conexiune rezistenta;

In alegerea produsului potrivit pentru aplicatii specifice trebuie sa se tina seama de : greutate (care este presiunea pe perii), suprafata de lucru, numarul de rotatii/ tipul de constructie a motorului si tipul de transport ( cu cat este mai scazuta viteza de rotatie, cu atat este mai eficienta masina).Daca se creste viteza de rotatie, scade presiunea periei asupra podelei.

Se pot folosi accesorii in diferite combinatii pentru o multitudine de aplicatii: indepartarea cerii, polishare, curatare covoare, etc.

Componentele perfecte si distributia egala a greutatilor pe masina permit un echilibru perfect si o pozitie ergonomica de lucru, fara vibratii si cu un efort minim.

La viteze de pana la 400 rpm sistemul de transmisie este cu roti dintate. Datorita puterii continue, durata de viata a sistemului creste iar echipamentul este mai silentios. Cand viteza de rotatie este mai mare de 1000 rpm, cuplul scade, si o solutie mai buna din punct de vedere tehnic este utilizarea curelei de transmisie, deoarece atenueaza vibratiile din miscarea de rotatie.

Lucrand la viteze mari de rotatie, un praf foarte fin este produs la nivelul podelei. El poate fi colectat intr-un rezervor colector, eliminand posibilitatea sa se raspandeasca.

Pentru a primi oferta noastra te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei primi pe email raspunsul nostru in cel mai scurt timp.

 

Campurile marcate cu sunt obligatorii

 

FORMULAR OFERTA PERSONALIZATA

 

Persoana contact