Aparate de maturat pardoseli

 

Oferta personalizata aparate de maturat pardoseli

Masini profesionale de maturat actionate de motoare electrice in curent continuu (12V sau 24V) sau de motoare termice pe benzina (HONDA) , cu manipulare prin tractiune mecanica sau prin conducere. Principalele comenzi sunt actionate mecanic pentru asigurarea unei eficiente sporite.

Periile din dotarea standard sunt special proiectate pentru lucrul pe orice tip de suprafata iar pentru aplicatii speciale masina poate fi dotata cu alte tipuri de perii.

masinile de amturat sunt dotate cu 2 perii: prima se roteste pe un ax perpendicular pe pardoseala si are rolul de a aduna mizeria in zona de colectare si de a indeparta mizeria din colturi si de langa pereti, borduri, etc iar a doua se roteste pe un ax paralel cu pardoseala avand rolul de a aduna mizeria in recipientul de colectare.

Oferta personalizata aparate de maturat pardoseli

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE :

  • comenzi mecanice;
  • panou filtrant cu scuturare manuala;
  • curele elastice cu durata mare de viata;
  • control perie laterala;
  • control al presarii periei principale;
  • recipient de colectare cu capacitate mare.

 

Sunt aparate cu intretinere usoara, recomandate pentru curatarea suprafetelor de dimensiuni medii (magazine, garaje, depozite).

Pentru a primi oferta noastra te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei primi pe email raspunsul nostru in cel mai scurt timp.

 

Campurile marcate cu sunt obligatorii

 

FORMULAR OFERTA PERSONALIZATA

 

Persoana contact